Tiltag

Tiltag for at sikre Kbhpsykologens klientdata

I det følgende kan du læse mere om, hvad Kbhpsykologen gør for at sikre dine data som klient, herunder også hvordan kommunikation med Kbhpsykologen sikres. Vær opmærksom på dette for sikker kommunikation: Send ikke personfølsomme oplysninger om dig selv eller andre over digitale medier, før du er sikker på, at du kommunikerer end-to-end krypteret.

 

 

 

FAQ om sikring af data og kommunikation

 

Q.      Hvordan sikres mailkommunikation?

 

Først og fremmest opfordres du til aldrig at sende personfølsomme oplysninger om dig selv, med mindre du er sikker på, at det foregår i et end-to-end krypteret mailsystem. Der findes forskellige af disse systemer. Hos Kbhpsykologen anvendes Terapeutbookings eget, krypterede beskedsystem. Dette kan dog først og fremmest anvendes, når du er oprettet som klient/kunde hos Kbhpsykologen. Det foregår således, at du får en besked via e-mail om, at du har modtaget en besked. Derefter logger du ind i det sikre system på din bruger og kan således se beskeden og kommunikere med Kbhpsykologen. Derudover anvender Kbhpsykologen Rmail (anbefalet af Dansk Psykologforening) til udsendelse af mails, hvis du ikke er klient i Terapeutbookings system endnu. Det kan også være, hvis du ønsker, at der skal sendes dokumenter til nogen uden for stående (eksempelvis en sagsbehandler e.l.). Rmail er end-to-end krypteret.

 

Q.      Hvordan sikres telefonkommunikation?

 

Som sikring af sms-korrespondance (ved aftaler, aflysning, forespørgsler mv.) anbefaler Kbhpsykologen at bruge appen Signal - Private Messenger udviklet af Open Whisper Systems. Applikationen er nem at installere, og den fungerer over telefonnummeret. Signal er også end-to-end krypteret, og det er både muligt at skrive sms'er, men også at foretage telefon- og videoopkald.

 

Q.      Hvordan sikres denne hjemmeside?

 

Hjemmesiden er sikret med SSL-certifikatet, hvilket øger sikkerheden for dig som bruger. SSL-certifikatet sikrer, at de data der bevæger sig imellem din browser og webserveren forbliver krypterede.

Ydermere anvendes cookies til at indsamle meget generelle data om hjemmesidens brugere (eksempelvis land, hvilken browser der anvendes og lignende). Disse data anvendes til at forbedre brugeroplevelsen på hjemmesiden og til at tilrette markedsføring, og de data er ikke specifikke i den forstand, at de kan bruges til at identificere dig som bruger af Kbhpsykologens hjemmeside.

 

Q.      Hvordan sikres mine data, når jeg er klient hos Kbhpsykologen?

 

Kbhpsykologen udarbejder eller indhenter databehandleraftaler med alle, der er i berøring med Kbhpsykologens data for at sikre, at disse data ikke kompromitteres. Kbhpsykologen anvender Terapeutbooking til oprettelse af klienter, booking/ændring/afbud af tider, journalisering, oprettelse af fakturaer med mere. Terapeutbookings medarbejdere har ikke adgang til Kbhpsykologens informationer om klienterne. Læs mere her

Kbhpsykologen bruger regnskabsprogrammet Dinero. Medarbejdere til Dinero har ikke adgang til at se informationer om Kbhpsykologens klienter.

 

 

Har du spørgsmål til noget omkring sikkerhed, data, journalisering eller andet, så er du velkommen til at skrive eller ringe til Kbhpsykologen.

KONTAKT


Peter Bangs Vej 7A, etage 2, lokale 9

2000 Frederiksberg

(+45) 51884326

info@kbhpsykologen.dk

CVR: 38878034

ÅBNINGSTIDER

 

Mandag-torsdag: 8.00 - 19.00

Fredag: 8.00 - 16.00

Uden for åbningstid: Ring for akuttid, ekstra tillæg på 500 kr tilføjes normale takster

Medlem af Dansk Psykologforening

Copyright © All Rights Reserved